Cerberus werkt op Facebook!

Cerberus, de game ontwikkeld door ESA BIC Noordwijk incubatee BlackShore – creative, heeft naast de recente lancering van www.cerberusgame.com nu ook de Cerberus app page op Facebook. Hier zal al het nieuws rondom de ontwikkeling van het Cerberus platform geplaatst worden naast de meest recente speelbare versie van de game.

De huidige versie hiervan is op dit moment nog de originele game aangevuld met nieuwe Marsfoto’s en de mogelijkheid op volledig scherm te spelen. Deze versie zal uiteindelijk vervangen worden door de game welke op dit moment haar ontwikkeling doormaakt. Updates hierover worden gegeven op de app page zoals bijvoorbeeld:

–          Eerste indrukken van de toekomstige interface.

–          Cerberus speelbaar krijgen op de iPad.

–          Impressie van de presentatie op de CGAMES’11 conferentie in de VS.

Dus als je geïnteresseerd bent in crowdsourcing, e-learning en outreach gekoppeld aan aard- en planeetobservatie gedaan door middel van een game, bezoek dan de Cerberus app page en ‘vindt het leuk’ om op de hoogte te blijven!

 

Leave a Reply